Foto nemen vanuit app

Open je Zoho app en ga naar plaats waar je een foto wenst te bewaren. Dat kan op je klant, op je contactpersoon, op je opportunity… zijn

Klik op het ‘plusje’ naast Bijlages:

Kies voor ‘Take a photo’:

Je camera opent en je neemt je foto. Klik op Ok indien de foto voldoet, op ‘Opnieuw’ indien je liever een nieuwe foto neemt:

Indien je wenst, kan je de foto hernoemen. Klik daarna op ‘upload’:

Vanaf nu hangt je foto vast aan de locatie waar je hem hebt bewaard en kan je hem altijd zien in je CRM (zowel op je pc als op je app):