Webformulier werkt niet meer

Webformulier werkt plots niet meer

Check hoe het formulier gegenereerd werd.

Via de html-code van het Zoho webform
Check of de startpagina klopt. In de Url van de formulierlocatie zet je best een * :

Via een API
Mogelijk werkt deze sleutel niet meer, omdat de account van de persoon die de API aanmaakte geannuleerd werd. In dit geval kan je best een nieuwe sleutel aanmaken via een actieve account (bijvoorbeeld de superbeheerder).
Dit doe je via Instellingen > API's > (rechtsboven) tandwieltje:

Kies voor 'Verificatie Thokengeneratie'.

In het volgende scherm vul je de browsermodus in en klik je op 'Genereren':

De oude token vervang je door deze nieuwe in de API.

Opmerking: